Het aantal malafide loodgietersbedrijf is explosief gegroeid

By maart 10, 2017Trends

Wellicht heeft u het al eens in de krant gelezen in de afgelopen maanden: het aantal malafide loodgietersbedrijven is in de afgelopen tijd flink gegroeid in Nederland. Niet alleen rekenen loodgietersbedrijven soms veel hogere prijzen voor het uitvoeren van een klus, dan zij eigenlijk zouden mogen doen. Hoewel het uurloon van een loodgieter soms heel normaal lijkt op het eerste oog, kan een loodgieter bewust veel langer over een bepaalde klus doen dan een betrouwbare loodgieter zou doen. Zo wordt u na het uitvoeren van de loodgietersklus opgeschrikt door een veel te hoge rekening!

Tip: vergelijk verschillende loodgietersbedrijven bij u in de buurt om te voorkomen dat u zelf te maken krijgt met een malafide loodgieter. Er zijn verschillende vergelijkingswebsites waarmee het vergelijken van loodgieters heel eenvoudig is. U vergelijkt loodgieters hierbij op basis van de recensies die andere consumenten hebben achtergelaten.

Gevolgen van de keuze voor malafide loodgieters

Wanneer u voor malafide loodgietersbedrijven kiest kan dit vergaande gevolgen voor u hebben. Zo worden klussen bij malafide loodgietersbedrijven vaak op een zeer onnauwkeurige wijze uitgevoerd, waardoor u al snel te maken kunt krijgen met vervelende complicaties als lekkages en verstoppingen in uw woning. Leidingen zijn in dit geval bijvoorbeeld niet op de juiste wijze op elkaar aangesloten, waardoor er speling tussen de leidingstukken is ontstaan.

Mocht toch in zee zijn gegaan met een malafide loodgieter, dan is het raadzaam om alsnog een betrouwbare loodgieter in te schakelen voor het herstellen van de schade in uw woning.